zvvDenHaagDames van ZVV Den Haag knallen er op los

Vrijdagavond werd in de topsporthal van de Sportcampus Zuiderpark gevoetbald tussen de vrouwenteams van ZVV Den Haag en HBSS uit Schiedam. Het treffen was in de derde speelronde van de Hoofdklasse. De Haagse zaalvoetbalsters wonnen met 8-1. 

Het zou een wel hele eenvoudige avond worden voor het Haagse team. De meiden uit Schiedam kwamen er eigenlijk niet aan te pas. Natuurlijk werd er weerstand geboden, maar het thuis team van trainer/coach Tulin Kilic draaide als een goed geoliede machine. De speelsters wisten rustig en doelgericht de aanvallen op te zetten. Ieder gaatje in de verdediging werd direct omgezet in een doelpunt.

Keepers

Bij Schiedam was het vooral de keeper die de schade nog een beetje wist te beperken. Op het moment dat er weer een gat werd gevonden in de verdediging stond zij op de juiste plaats. Ze kon echter niet voorkomen dat het met rust al 6-0 stond. Ook Roxanne Monkou keepster van Den Haag had een belangrijke sturende rol en wist met de juiste instructies het team prima aan te sturen.

Cabrera

Opvallend goed waren ook de mooie acties van Marcela Cabrera Cabrera, de vechtlust straalde er vanaf. De eindstand zou 8-1 worden in het voordeel van ZVV Den Haag. Roxanna Monkou baalde zichtbaar van die ene bal die ze niet uit haar goal had weten te houden. Een mooie voetbalavond waarbij HBSS met lege handen en een kater terug ging naar Schiedam. De Haagse treffers kwamen op naam van Esther Scheenaard en Ramona van der Harst (ieder 3). Priscilla de Vos en een eigen treffer van de Schiedammers.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER
[flickr_set id=”72157687970083754″]

FOTO'S BESTELLEN