HCC 1 – ACC 1

Vandaag speelt HCC 1 in de laatste thuiswedstrijd tegen ACC 1. Het Haagse team won vorige week nog heel verdient van de Rotterdamse koploper Excelsior. Vandaag mogen ze op eigen veld het Amsterdamse team ontvangen. HCC staat nu op de derde plaats maar HBS zit direct op de hielen.

Trage start

Op Sportpark De Diepput was de pitch bij aanvang nog nat door de regen. Een waterstofzuiger en de zon waren nodig. De wedstrijd starte daardoor een uurtje later. Ook de runs kwamen vandaag maar langzaam op gang. Captain Saqib Zulfiqar en Rehmat Zulfiqar van het Amsterdamse team stonden lang maar scoorden gering. Pas later in de wedstrijd kwam er acceleratie. Usman Malik sloeg ACC voor het bereiken van de 50 overs uiteindelijk naar 188 runs.

HCC aan zet

Het thuisteam begon de tweede inning prima, met Tonny Staal 48 runs en topscorer Jonathan Vandiar 79 runs, maakte de Haagse Leeuwen een goede start voor de overwinning. Na ruim 30 overs waren ze het team van ACC voorbij en werden er weer twee punten bijgeschreven. HBS had ook gewonnen van VOC, zodat de ranglijst na deze dag onveranderd bleef.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157687858752375″]

FOTO'S BESTELLEN