HCC 2 – Sparta 1

In de cricket hoofdklasse competitie speelt HCC 2 vandaag tegen het eerste team van Sparta Cricket 1888 op Sportpark De Diepput in Den Haag. Een belangrijke wedstrijd voor de huidige koploper Sparta, bij winst kan het promoveren naar de topklasse omdat ze niet meer door VCC zijn in te halen. HCC 2 staat in het klassement op de één na laatste plaats. Volgens Captain Martijn Snoep van Sparta gaat het gewoon lukken vandaag.

De tos wordt gewonnen door Sparta en hun keuze was niet om in de eerste inning te batten, maar te starten in het veld. Hierdoor was HCC meteen aan de beurt om iets neer te zetten. Dat bleek niet erg te lukken. De eerste inning was gespeeld met 65 punten all-out.

Het was voor Sparta geen enkel probleem om dit in korte tijd te overbruggen. Waar bij een gemiddelde cricket wedstrijd de lunch net is afgelopen, zo kwart over twee, was Sparta op dit moment al winnaar. Dat leverde niet alleen twee punten op, maar ook meteen een promotie naar de topklasse. Een beker, bloemen, champagne en natuurlijk uitgelaten blij met dit behaalde resultaat:

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157687572595425″]

FOTO'S BESTELLEN