Evenementen fotografie

Sinterklaas in Den Haag

Sinterklaas in Den Haag

Met mijn camera vertel ik in fraaie beelden het verhaal van je evenement. Zo kan iedereen steeds opnieuw deze speciale dag beleven alsof het gisteren was. Goed vastleggen van mensen vraagt een oplettende blik en voldoende geduld om op het juiste moment af te drukken. Daarnaast heb ik ook altijd oog voor alles wat er om het evenement heen gebeurt.

Sportfotografie

Achilles wint finale Haagse Korfbaldagen

Met sportfotografie combineer ik de fascinatie voor sport en mijn passie voor fotografie. Met de camera ben ik in staat om emoties vast te leggen die zo direct verbonden zijn met alle vormen van sport. Soms kan je met één beeld een hele wedstrijd weergeven, maar ook individuele acties zijn altijd prachtig om te ‘vangen’.

 

Hockeyfotografie

hdm - Jip Dicke

hdm – Jip Dicke

Hockeyfotografie valt natuurlijk ook onder de noemer sport fotografie, maar omdat het fotograferen van hockeywedstrijden voor mij een enorme vlucht heeft genomen heb ik daar een aparte website voor. Kijk maar op HockeyShoot.

Stadsfotograaf

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen.Met 070 in je naam moet je wel iets met Den Haag hebben. Regelmatig ben ik dan ook met mijn camera te vinden in Den Haag en in de wijk Benoordenhout. Meer voor de liefde voor de stad en voor het maken van ‘mooie plaatjes’