Bestel je evenementen foto's van 070fotograaf via oypo

Wat kan je bestellen?

070fotograaf biedt de mogelijkheid om foto’s van deze website te downloaden zonder watermerk maar ook om afdrukken te bestellen. Dat kan een eenvoudige hoogwaardige foto zijn op klein formaat, maar ook een mooie vergroting op canvasdoek voor aan de muur. Alles wordt vakkundig en veilig voor mij geregeld door Oypo. De prijzen zijn vermeld op de site. Er worden tot slot alleen nog kosten voor verzending gerekend.

 


Bestel een afdruk van een foto

De foto’s zijn altijd van hoge kwaliteit op super mooi fotopapier. Formaat (afhankelijk van foto van 10×15 cm tot 60×90 cm. Foto’s vanaf 2,50 per stuk.

Foto af laten drukken op gloss papierGLANS – mooie glanzende foto’s met een schitterende kleur­weergave (meest gekozen).

MAT
– minder gevoelig voor vingerafdrukken en perfect in te lijsten zonder glas.

 


PEARL – voor een extra intense kleur­weergave. Een diep glanzend effect, goed geschikt voor portretfoto’s en foto’a met veel diepte.

 


Download de foto’s zonder watermerk


Er zijn twee formaten:

A: originele foto­bestand in hoge resolutie, voor eigen archief of het verwerken in bijvoorbeeld een fotoboek.
B: voor website en social media, maximale afmeting van 800 pixels en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op uw website of om te delen via e-mail of social media.

Let op: Auteursrecht
Omdat 070fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit, mag u de foto alleen privé gebruiken. U hebt toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of om te mogen publiceren. Het is niet toegestaan de foto door te verkopen. Bij plaatsing op social media vermelden foto: 070fotograaf.nl. Zie ook © Copyright


Bestel een foto voor aan de muur

Hockeyfoto als canvas printAltijd een mooi cadeau, een mooie foto van een speciaal moment boven de bank of een ander mooi plekje thuis of op kantoor.

Kies een mooie foto uit en druk daarna op “wanddecoratie”. Hierna is de keuze voor een foto op canvas of voor een schitterend resultaat op plexiglas. Formaten lopen van 30 x 45 cm tot 100 x 150 cm. Wanddecoratie is er vanaf 49,50.


Foto cadeaus

Er zijn nog meer leuke producten te bestellen met daarop een geweldige foto. Als cadeau kan je kiezen voor verschillende mokken, aluminium bidon, telefooncase voor bekende mobiele telefoons of een puzzel met 500 stukjes. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen!

Een fotocadeau is er vanaf 17,95.


Bestel je evenementen foto's van 070fotograaf via oypoAlles is snel eenvoudig en veilig te bestellen, klik op deze button en zoek jou foto op naam, datum of omschrijving. Heb je nog vragen neem dan contact op.

 

 

 

Hieronder overzicht van de mogelijkheden met daarbij de prijzen