Tennis Finale Briedé Mets Open 2019

Dames dubbel

In de Dames dubbel (DD7) namen Karlijn Horder en Romy Bosman (2) het op tegen de ‘Pink ladies’ Anouk van Gool en Laureen van Gool. Karlijn en Romy speelde een zeer solide toernooi waarbij in twee wedstrijden maar 5 games tegen hadden gekregen. Ook de laatste match werd vakkundig afgehandeld 6-4 6-4.

Heren A

Bij De Metselaars staan vandaag Tom Smit (THOR De Bataaf) en Yannick Ebbinghaus (H.L.T.C. Leimonias) tegenover elkaar In de tennis finale van het Briedé Mets Open 2019. In de aanloop van deze eindstrijd won Tom Smit heel overtuigen met 6-2 en 6-0 van Thomas Gloudemans. De andere partij was een onderonsje voor H.L.T.C. Leimonias waarbij Yannick Goossens met 6-2 en 6-3 de finale uit handen gaf aan Yannick Ebbinghaus.

Yannick was ook in deze finale heel goed in vorm en had geen probleem om in twee sets te winnen van Tom Smit, 6-0 6-1.

Hieronder een samenvatting in beeld van beide partijen.