Nog meer mooie karren in Clingendael

De oldtimers stonden vandaag langs de kant om de jeugd alle ruimte te geven voor de enige echte Benoordenhoutse zeepkistenrace. Weken van bouwen is hieraan vooraf gegaan en dat was duidelijk te zien. De karren zagen er helemaal top uit en ook de teams zagen er super uit. Langs de oprijlaan van Clingendael stonden de ouders en belangstellende als fanatieke fans alle acties aan te moedigen.

Met een vakkundige jury, waar ook Saskia Bruines de wethouder van Onderwijs in zat, kon het niet meer mis gaan. Nou ja, hier en daar een kar die omging, maar niets ernstigs. Gelukkig stond er voor de zekerheid een EHBO team klaar. Alles was weer super goed georganiseerd.

Omdat mensen die de atelier route volgde ook nog 3 ateliers in Clingendael konden bezoeken werd het opnieuw één groot feest in ons geliefde park Clingendael.