Muziek, straattheater, dans en streetart

In de Grote Marktstraat in Den Haag, hartje stad van de residentie traden vandaag (25 augustus 2019) wel meer dan 30 artiesten op. Dit gratis festival: “The Streets Of Chuck Deely” is als eerbetoon aan de bekende Haagse straatmuzikant Chuck Deely die op 9 januari 2017 overleed. Met muziek, straattheater, dans en streetart werd het een inspirerende en feestelijke dag.

Mooie klanken, art en vette moves

Op acht podia werd je steeds weer verrast door nieuwe talenten maar ook door de bekende artiesten. Streetart waarbij grote panelen van graffiti werden voorzien. En een dansstage waar diverse groepen vette moves lieten zien.

Geweldig evenement

De avond werd afgesloten op het Grote Markt podium waar nog diverse acts te zien waren. Niet alles heb ik vastgelegd, maar het geeft een goed beeld van de super sfeer en een geweldig evenement.