ADO vrouwenAchilles29ADO Vrouwen sterk maar niet strijdbaar

Op papier was dit voor de vrouwen in het geel-groen niet echt de grootste uitdaging in de competitie. Dat lieten ze dan ook zeker de eerste helft merken. Het was een weinig energiek spel en Achilles 29 bood ook niet de strijd zodat ADO in een hogere versnelling moest. Uiteindelijk werd er door de thuisploeg twee maal gescoord. Maar dat had makkelijk het dubbele kunnen zijn.

Tandje erbij

Gelukkig werd er in de tweede helft een beetje meer gas gegeven. Er werd meteen beter overgespeeld en de aanvallen waren duidelijk van een hoger niveau. Dat bleek ook wel uit de score. De dames in het zwart-wit hadden het alleen maar heel moeilijk. Het was dankzij de keeper Annerens Tijm van Achilles dat het doelsaldo bij het eindsignaal ‘slechts’ op 6-0 was gekomen. Verdient gewonnen, maar de dames van ADO hebben wel eens een mooier potje op de mat gelegd.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157701288583342″]

FOTO'S BESTELLEN

 

Opstellingen:

ADO Den Haag: 
Barbara Lorsheyd, Allyssa Daal, Sabine Kuilenburg, Romy Speelman (71. Annouk Boshuizen), Marisa Olislagers, Pia Rijsdijk, Victoria Pelova (46. Nadine Noordam), Sharona Tieleman, Chasity Grant, Amber Verspaget, Taylor Ziemer.

Achilles ’29: 
Annerens Tijm, Lisa Blankestein, Amber Mutsaers, Melissa Evers, Julia Ibes, Sophie Cobussen, Glenda van Lieshout, Anouk Borgman, Myrthe van de Laar, Demi ter Maat, Megan May Roemangoen.