https://www.hvquintus.nl/ Handbal Quintus kon net niet stunten tegen Neerpelt

Op papier een strijd die je niet kan winnen, maar in de Eekhout hal in Kwintsheul bleef het tot het einde van de wedstrijd spannend. In de BeNe league staat hekkensluiter Quintus tegenover het Belgische team uit Neerpelt. Dit team heeft zich mooi in het middenmoot van de competitie weten te brengen.

In eerste instantie ging het zoals je zou voorspellen, de rode mannen scoorden achter elkaar en kwamen al snel op een 0-5 voorsprong. Maar toen begon het team uit Kwintsheul aan een inhaalrace. Tot in de laatste minuten van de wedstrijd bleef het spannend. Waarbij Neerpelt in de laatste minuten nog net deden waarvoor ze naar het Westland waren gekomen. Met een uitslag van 29-30 mag je met opgeheven hooft van het veld komen. Maar ook zuur omdat het net niet gelukt is.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157704352575114″]

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER