https://www.lokomotief-rijswijk.nlCobra Nova Basketball

CobraNova: geen moeite met Lokomotief

In de altijd knusse Van Zweedenhal in Rijswijk was het vandaag een treffen tussen de basketball vrouwen van CobraNova en Lokomotief. De thuisploeg kijkt vanuit de onderste positie in Poule A, tegen een bijna onmogelijke taak. CobraNova haalde uit 9 wedstrijden slechts 8 punten, maar de dames uit Rijswijk hebben uit tien wedstrijden slechts twee punten kunnen bijschrijven.

Mooi van start

Ondanks het op papier niet in evenwicht zijn van deze regio derby ging de thuisploeg goed van start. De acties liepen goed, maar de dames uit Voorburg speelden fel en doelgericht. In de tweede periode was wel een achterstand, maar met standen 21-27 in de rust en 30-36 lopende de derde kwart, wordt je nog niet onder de voet gelopen.

Pijnlijke eindstand

Maar in de vierde periode draaide dat. CobraNova maakte een mooie serie punten en bij Lokomotief werden de kansen niet meer afgemaakt zoals noodzakelijk. De uitploeg haalde alles uit de kast en wist de eindstand toch nog op een verpletterende 47-70 te zetten.

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157703239508871″]

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 

 

Spelers Lokomotief:

Sam Slootbeek, Rosanne Gilden, Pleun Rietbroek, Nikki Rademaker, Myrthe Berkel, Marieke Overdevest, Lidwien Arndt, Kirsten Siera, Gillian Scholten, Ella Tijssen en Eugenie Overman.

Spelers CobraNova:

Susanne Taal, Amy Ramchandani, Birgitte Neuteboom, Dzifa Quist, Jicarilla Alberto, Indya Duivenbode, Roos Noorder, Lisa de Ruijter, Sayna Azad en Noor de Frel.