https://www.vcshot.nl/Shot trekt aan het kortste eind

De volleybal dames van Shot uit Culemborg speelde vandaag in Delft twee promotie/degradatie wedstrijden. Dit alles voor de Regio West P/D Dames Promotieklasse Poule C. Totaal werden vandaag in deze poule drie wedstrijden gespeeld in sporthal Tanthof.

Het lukte de dames uit Culemborg echter niet om het hoofd boven water te houden. Slechts in één van de vijf sets die vandaag gespeeld werden, was het team van coach Michel Plass succesvol. Tegen Woerden werden zelfs beide sets verloren. In de partij tegen VCS, waarvan hieronder de foto’s werd zeker niet slecht gespeeld. Maar het lukte niet om degradatie te voorkomen. VCS uit Sassenheim won vandaag twee maal (met 2-1 en 2-0) en keerde terug naar de promotieklasse!

P/D Dames Promotieklasse Poule C1.
VCS DS 1 Promotie
VTC Woerden DS 3 Handhaving
Shot DS 1 Degradatie