Oranjefeest was weer een Topfeest

Wat betreft het weer waren de voorspellingen dramatisch. Maar gelukkig viel het mee. De start met de kleedjes kwam pas later op gang maar met het doorbreken van de zon was de Van Hoytemastraat weer snel gevuld. Ook dit jaar weer alle leeftijden iets te doen, natuurlijk de vrijmarkt met veel spullen, maar ook lekkere hapjes.

Sport en spel

In de Breitnerlaan was er een straatvoetbal competitie, waar het er stevig aan toe ging. De hele dag door muziek: Archie and the Bunkers, Pleun Stork, Upright Piano’s en Andrea Hazes. Daartussen werd het feest muzikaal gedragen door Funky Town. Ook was er nog een kinderbingo, springkussen, boksbal en andere spelen. Vergeet ook de poppenkast niet.

Ondanks een paar korte buien kon iedereen genieten van een zonnetje en een heerlijke sfeer, het was voor alle leeftijden weer een prachtige dag!

Veel kijkplezier! Je kan de foto’s ook bestellen. Omdat het nogal een groot aantal foto’s is, heb ik de mappen in twee delen gemaakt.

Dit is deel 1 van de serie
Dit is deel 2 van de serie