https://www.unisflyers.nl/ http://hijshokij.nl/

Hijs Hokij wint eerste game in BeNe League finale

Hijs Hokij zette in de halve finale in twee duels de Nijmegen Devils overtuigend opzij. Vandaag staat de ploeg van coach Chris Eimers tegenover UNIS Flyers. Dit is de eerste BeNe League finalewedstrijd in een serie van de best of five.

Pure spanning

De Uithof zat stampend vol en het publiek werd getrakteerd op 3 perioden pure spanning. De teams waren aan elkaar gewaagd en de druk stond er goed op. Vanaf het begin wist Hijs echter steeds een punt voor te blijven. Dat de spanning in beide teams steeds verder op liep was logisch, Hijs stond met 1 punt verschil op scherp, iedereen was er op gebrand om vandaag met het punt aan de haal te gaan.

Player of the game

Lange tijd stond het 3-2 voor het thuisteam. De laatste minuten waren zenuwslopend en het scheelde niet veel toen de Friezen met een mooi schot bijna de gelijkmaker langs keeper Fabian Schotel kregen. Maar uiteindelijk het was toch Jeffrey Melissant die de puck in een paar minuten voor het eindsignaal in het lege doel van de Flyers schoot. Melissant werd niet voor niets de player of the game met zijn twee goals was hij vandaag super belangrijk voor Hijs. Het team uit Heerenveen werd met een 4-2 nederlaag naar huis gestuurd. Zo staat het 1-0 voor de Hagenezen in de best-of-five.

BeNe League finale: zondag 18 maart is de return in Heerenveen, de derde wedstrijd is een thuiswedstrijd op dinsdag 20 maart. Indien noodzakelijk wordt er ook nog gespeeld op zaterdag 24 maart (Unis Flyers vs Hijs Hokij) en op zondag 25 maart (Hijs Hokij vs Unis Flyers)

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157692813556161″]

FOTO'S BESTELLEN