https://www.hbs-craeyenhout.nl/https://www.konhcvv.nl/ logo HCCHCC maakt het niet waar op de Diepput

Cricket liefhebbers konden op 8 juli hun hart weer ophalen. Op deze prachtig zonnige dag speelde HCC-1 tegen HBS-1. HBS met een tweede plek in de Topklasse competitie is aan een heel goed seizoen bezig. Maar bij het vorige treffen tussen beide teams op 13 mei was het daarentegen HCC die de punten behaalde.

Slechte inning voor de Kraaien

HCC won de toss nodigde HBS uit om als eerst te batten. Het werd voor HBS begrippen geen goede start, de inning werd met 138 runs afgesloten na all out. HCC had op eigen veld zeker een goede kans gecreëerd om deze beperkte score te overtreffen in de tweede inning.

Makkelijk of moeilijk?

De meningen waren verdeeld, was het voor de thuisploeg makkelijk om de mogelijke titelkandidaat af te troeven of zouden de kraaien weten wat er te doen stond. Het bleef tot het einde spannend. Het aantal runs liep op tot 123, maar met all out voor HCC wisten ze niet het beoogde aantal runs binnen te halen. HBS was daarmee toch weer een stap dichterbij het einddoel.

Uitslag Cricket

HBS: 138 all out in 37.3 overs en HCC: 123 all out in 38.3 overs.

Hieronder het fotoverslag van deze wedstrijd. Wil je foto’s, afdrukken, een canvas of ander product bestellen? Klik dan hier.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 

 

[flickr_set id=”72157698845261025″]

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER