https://www.wvbn.nl/Zeepkistenrace in Benoordenhout

Ook dit jaar was de organisatie van dit prachtige evenement in handen van de Wijkvereniging Benoordenhout. Het stokje wordt steeds overgedragen maar het concept blijft gelijk. Stap 1: Stel een team samen en bouw samen een stuurbare kar (laat je helpen door je moeder of je vader). Stap 2: kom naar het parcours en zorg dat je de snelste bent bij deze zeepkistenrace.

Clingendael

Dit jaar was het parcours weer op de oprijlaan van Clingendael. Onder de groene bomen waren strobalen, tijdswaarneming, een jury, de spreekstalmeester en heel veel kinderen met ouders aanwezig. Vanaf 15.00 uur werd er gestreden om de eerste plaats. Dat dit niet zonder gevaar is bleek wel uit een aantal schaafwonden. Maar gelukkig wist het aanwezige EHBO team daar wel raad mee.

Techniek, samenwerken en bewegen

De kinderen waren met techniek bezig geweest, moesten in een team samenwerken, waren buiten en kwamen ook nog eens enorm in beweging. Volgens mij zijn dit precies de elementen die we graag inzetten voor een gezonde jeugd. Dus graag meer van dit soort evenementen, al was het alleen maar voor het plezier!

Vindt je de foto’s mooi en wil je een foto, canvas of een ander fotoproduct hebben? Klik dan hier.

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 

[flickr_set id=”72157698592380825″]

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER