https://www.lokomotief-rijswijk.nlCobra Nova Basketball

CobraNova krijgt Lokomotief niet klein

Vandaag spelen de nummers één en twee in de basketbal competitie tegen elkaar. De thuisploeg is gehavend door twee blessures. Zowel Martijn van Noordenne als Lars Jansen bekijken de wedstrijd vanaf de bank. Ondanks het ontbreken van deze twee belangrijke spelers is de start van de wedstrijd zoals verwacht. Met nog een minuut op de klok in de eerste kwart staat het 17-13.

Voorsprong voor CobraNova

In het tweede kwart weet CobraNova de wedstrijd volledig naar zich toe te trekken. Aan het einde van die periode hadden de Voorburgse mannen de score gelijk getrokken naar 36-36. Bij het team van coach Mitchell Lieveld zag je duidelijk dat ze kansen zagen om de punten uit de Van Zweedenhal mee naar huis te nemen. Na de rust beloofde het een spannende wedstrijd te worden omdat de teams uiteindelijk met 42-43 de kleedkamer ingingen.

Knap herstel

Na de rust weet Lokomotief de druk weer op te voeren. De aanvallen worden beter en de antwoorden van CobraNova blijven uit. Het scorebord loopt aan de thuiszijde harder op dan bij de gasten. Het publiek gaat nog een keer uit zijn dak door de snelle en succesvolle aanval van Willem van der Togt. Rijswijk laat het nu niet meer schieten. Dat gebeurt wel bij CobraNova. Met een eindstand van 95 – 74 heeft Lokomotief laten zien dat ze ondanks de blessures niet te kloppen zijn.

Foto’s worden weergegeven via Oypo, daar zijn de foto’s ook te bestellen.
Door het beperkte licht in de sporthal kunnen de foto’s een grove korrel hebben.

Scheidsrechter: J. Klumper

Spelers Lokomotief:

Willem van der Togt, Lennart Overdevest, Rens Butter, Luke Essenstam, Jan Driesen, Jeroen IJlst, Laurens Yperlaan, Lars van der Lely, Ivo de Vreede en Kevin Joukes. Coach: Pieter Mouriik.

Spelers CobraNova:

Olvainy Mercera, Pascal Beck, Fabien ’t Zand, Maurits Meijssen, Hoessein Addow, C-Roy Nimako Sarkodie, Giel Deelen, Rogillio Sewrattan, Joey Schelvis en Edwin Prins. Coach: Mitchell Lieveld.