https://www.lokomotief-rijswijk.nlCobra Nova Basketball

Lokomotief dendert over CobraNova

Het was een volle bak in sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg. De toeschouwers kregen een bijzondere avond basketball voorgeschoteld. De mannen van CobraNova straalde pure dominantie uit en hadden een blik in de ogen dat ze de bezoekers uit Rijswijk wel eens lesje zouden leren.

Eerste helft gelijk op

Vooral in de eerste helft van de wedstrijd leek Lokomotief op een stoptrein. Het ging op en af. De CobraNova mannen, onder leiding van Mitchell Lieveld, wisten goed te scoren. Het spel in het tweede kwartier was duidelijk weer voor de Rijswijkers. Ze liepen daarbij behoorlijk uit op CobraNova, maar gaven daarna toch weer teveel ruimte. Daardoor kon de thuisploeg de rust in gaan met een kansrijke 26-29.

Na de rust

Bij terugkomst voor het tweede deel, leek Locomotief pas echt op stoom te zijn gekomen. Waar het spel van de thuisploeg werd gevoed door Testosteron, scoorde de rood-witte mannen door Techniek en Tactische opbouw. Het spel werd er niet fraaier op het regende P’s voor het team in het zwart. Desondanks liet Rijswijk zich niet uit evenwicht brengen en werd er verdiend afgesloten met 62-82 op het bord. De coach van Lokomotief, Pieter Monnik, kon dus tevreden terugkijken op dit uitstapje naar Voorburg.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157702717071065″]

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER