https://www.windhappers.nl/homeKanopolo

Helemaal aan het einde van parkeerplaats van De Uithof loop je via een pad naar de Haagse kanovereniging De Windhappers. Deze vereniging vierde dit jaar haar 60 jarig bestaan en op woensdagavond traint daar het Kanopolo team.

Spectaculair

Kanopolo is een spectaculaire maar redelijk onbekende sport. Het Kanopolo team heeft 5 spelers / kano’s in het veld en het is te vergelijken met waterpolo maar dan in een kano. Kanopolo wordt gespeeld in meerdere klassen. Balbeheersing is net zo belangrijk als het behendig kunnen verplaatsen in een kano. Maar ook teamspirit en tactiek bepalen de klasse bij kanopolo.

Zeker op een zonnige woensdagavond krijg je prachtige beelden op het water van de Wennetjessloot. Kijk op de website van de Windhappers voor gedetailleerde informatie.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157669882832548″]

FOTO'S BESTELLEN