Kunst kijken in Benoordenhout

Het is ieder jaar weer een prachtige combinatie tijdens de Open Atelier Route in Benoordenhout. In de groenste wijk van Den Haag op bezoek bij 39 heel uiteenlopende kunstenaars op zevenentwintig locaties. In veel gevallen ben je welkom in (een deel van) het woonhuis en soms sta je letterlijk in het atelier van de uitvoerend beeldend kunstenaar.

Niet alles in beeld

In onderstaand foto overzicht zie je niet alle deelnemers omdat het, mede door de gezelligheid te veel tijd in beslag nam om ze allemaal te ontmoeten. Was je er dit jaar niet bij? kom dan volgend jaar echt eens kijken. Alles wordt steeds weer tot in de puntjes georganiseerd door de Wijkvereniging Benoordenhout.

Wonderschoon

In park Oosterbeek hadden de leden van de ‘vrijdagavond blazers’ een aanvulling op de prachtige natuur met mooie klassieke klanken. Ook het schitterende weer maakte van deze fiets- en wandelroute een wonderschoon succes.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157696784216124″]

FOTO'S BESTELLEN