schc hockeyHC hdmhdm MA1 wordt 2e van Nederland

Na een spannende districtsfinale en een zinderende poulefase staan de dames van hdm vandaag tegenover het MA1 team uit Bilthoven. Maar in deze finale strijd moest MA1 uit Den Haag genoegen nemen met een fikse nederlaag.

Geen antwoord

Het team uit Bilthoven vloog direct uit de startblokken en hdm was niet in staat om te verhinderen dat er snel achter elkaar vier keer gescoord werd. Het blauw-rode team was watervlug en enorm strijdlustig. Tot de rust had hdm maar één maal gescoord en had SCHC maar liefst zes keer het net te raken.

Dubbel gevoel

Ook in de tweede helft kwam daar geen verandering in. Hoewel al heel vroeg was overgeschakeld op een vliegende keep, wilde er maar geen punten vallen voor hdm. Uiteindelijk verliet MA1 met 2-7 verlies het speelveld. Dat geeft altijd een dubbel gevoel. Super gaaf om 2e van Nederland te worden, dat is een topprestatie, maar voor de coaches en speelsters een enorme kater om, zeker met deze score deze pot te verliezen.

Foto’s worden weergegeven via Oypo, daar zijn de foto’s ook te bestellen.
Door het beperkte licht in de sporthal kunnen de foto’s een grove korrel hebben dan normaal.