https://www.hbs-craeyenhout.nl/https://www.quick.nl/HBS te sterk voor buurman Quick in de T20 cricket competitie

Helemaal Haags vandaag op de boundery. HBS vs Quick geeft altijd een beetje extra strijdlust. Het was weer als altijd een fijne sfeer en de zitzakken, tuinstoelen en koelboxen maakte het beeld compleet.

HBS wint en gaat batten en deze spelers stonden op het wedstrijdformulier: Berend Westdijk, Tobias Visee, Reece Mason, Navjit Singh, Adil Ahmed, Ferdi Vink, Julian de Mey, Stephan Vink, Martijn Scholte, Benno Boddendijk en Sander Geenevasen.

Het veldteam van Quick had de volgenden namen: Daan Vierling, Bob van Gigch, Stefan Ekelmans, Geert Maaren Mol, Lesley Stokkers, Tim Versteegh, Sumeet Diwan, Ehsan Aslam, Lucas del Bianco, Tom  Venrooy en Imran Kahn.

HBS toonde prachtig spel, belangrijk bij het batten waren vandaag Navjit Singh (83) en Reece Mason (46).  De 4 en 6 runs vlogen gemakkelijk over de boundery. Dus relatief weinig beweging voor veel runs voor de thuisploeg. Met deze temperatuur geen slecht idee. De kraaien zette in deze eerste inning het target op 212.

Die lat blijkt voor de Haantjes uiteindelijk te hoog te liggen ze stranden na 20 overs op 119 runs. HBS is daardoor geplaatst in de kwartfinale.

De KNCB Umpires waren: Deepraj Das en Ruud Kaulingfreks.