https://www.hbs-craeyenhout.nl/Quick handhaaft zich in topklasse

Vandaag weer een echte Haagse derby. De burenstrijd tussen de cricket teams van Quick en HBS hebben altijd extra lading. Wel vreemd, de thuisploeg speelt op het veld van HBS, maar alles blijft gelukkig netjes binnen het Sportpark Nieuw Hanenburg.

Degradatie kandidaat

Quick hangt onderaan de ranglijst en dreigt te degraderen, dus winst vandaag is het enige waar het om gaat. Jay Bista wint de tos en start samen met Bob van Gigch het batten. Jay laat het publiek genieten van een paar pracht ballen. Maar nadat Bob met 13 runs uit gaat komt ook Jay teleurstellend niet verder dan 37. Ook Jeroen Brand komt niet goed in zijn spel en is er met 6 al uit. Geen goed begin van deze wedstrijd voor Quick.

243 all out

Lesley Stokkers maar vooral Sean Davey weet het tij te keren. Lesley komt tot 39 bij 134/4. Oud gediende Edgar Schiferli komt onder applaus op zijn plaats. Hij gaat echter uit bij 22 terwijl Sean de 50 passeert. Sean Davey staat tot het einde wanneer Quick bij 243 all out is.

Beslissing

In de tweede inning lijkt het HBS te zijn die alsnog het feest voor Quick gaat bederven, maar Edgar Schiferli speelt een belangrijke rol zodat HBS bij 225 all out is, na 46 overs. Quick wint dus met 18 runs van HBS waardoor Punjab’s terugvalt naar de Hoofdklasse en Quick volgend jaar weer meespeelt in de hoogste klasse.

Hieronder het fotoverslag van deze wedstrijd. Wil je foto’s, afdrukken, een canvas of ander product bestellen? Klik dan hier.

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157698779037511″]

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER