Mooie dag met sport en creativiteit

Vorig jaar werd het mooie oranje feest in onze wijk op het laatste moment afgeblazen. Dit jaar zou er binnen de mogelijkheden toch iets georganiseerd worden door het oranje commitee van Wijkvereniging Benoordenhout.

Sport en spel

Kinderen konden zich vooraf aanmelden om deel te nemen aan een proefles bij diverse sportclubs. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Voetbal, Cricket, Judo, Rugby, Tennis en Golf. Alle plekken waren al snel gereserveerd.

Stoepkrijt wedstrijd

Voor een andere groep kinderen was de stoep het domein om alle creativiteit op los te laten. Met als thema ‘moderne kunst’ werd er door meer dan 300 kinderen met krijt de mooiste creaties gemaakt. Een zeer vakkundige jury onder leiding van de heer Van Caldenborgh van museum Voorlinden heeft uit alle kunstwerken een winnaar gekozen. Daar waren drie leeftijdsgroepen voor bedacht, zodat er uiteindelijk drie winnaars waren.