Grandioos georganiseerd Oranjefeest

Op- en om het plein van de Van Hoytemastraat was het weer ouderwets gezellig. Voor alle leeftijden was er iets te doen, natuurlijk de kleedjes met verkoop van allerlei spullen, maar ook lekkere hapjes.

Spectaculair

Sport en spel in de vorm van straathockey en straatvoetbal. Er was dit jaar een spectaculaire steppen race. Muziek, zonnetje en een lekker drankje, alles wat nodig is voor een prachtige dag. Dat korte moment van regen om een uur of drie zijn we alweer vergeten.

Neem even de tijd

Hieronder weer alle foto’s. Het zijn er heel wat, maar er was ook veel te zien en te horen. Wil je een foto bestellen druk op de button en via Oypo kan je de foto in verschillende vormen en formaten binnen krijgen.

Veel kijkplezier!

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

[flickr_set id=”72157666329227677″]

FOTO'S BESTELLEN