Wijkvereniging Benoordenhout viert haar 40 jarig jubileum

Op deze prachtige zaterdag in juni werd de hoofdweg van Park Clingendael omgetoverd in een Festival du Quartier français. Alle elementen waren aanwezig, kraampjes, crêpes, een klein draaiorgeltje, zon, muziek en vooral heel veel wijkgenoten. Het werd een dag zonder haast met mooie ontmoetingen. Met de zon zo door de prachtige bomenrij leek de wereld even stil te staan.

Actie voor de kinderen

Maar onze wijk zou niet zo leuk zijn als er niet zoveel kinderen actief waren. Als onderdeel van dit feest werd de jaarlijkse Zeepkistenrace nu in park Clingendael gehouden. Prachtige karren die vooraf technisch werden gekeurd op reglement en veiligheid, scheurde tussen het publiek door van “Depart” naar “Arrivee”. Wat een feest was dat. Ook waren er kraampjes met activiteiten, pony rijden en een bus van de ANWB met virtual games.

De hele dag was er muziek en heel veel mogelijkheden om lekker iets te eten en natuurlijk een drankje te drinken. Een lustrum kan je niet ieder jaar vieren, helaas . . .

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER

 
 

[flickr_set id=”72157682629472823″]

FOTO'S BESTELLEN