Sparta 1888 CricketVCC_cricketSpannend tot het eind

Vandaag worden op het terrein van VCC drie wedstrijden gespeeld: twee keer een halve finale en aansluitend de finale Cricket T20. In deze tweede halve finale die om 13.10 starte nam VCC het op eigen veld op tegen Sparta 1888.

Niemand kan meer zeggen dat cricket saai is, bekijk eerst de foto’s en realiseer je vervolgens dat pas in de laatste minuut duidelijk werd wie er als winnaar uit deze game kwam.

VCC had het moeilijk

In de eerste inning waarbij VCC de start had met batten liep het aantal runs na 20 overs op naar 85. Niet laag maar ook niet zo dat Sparta hier niet bij kon komen. In de tweede inning hadden beide teams het moeilijk, VCC vooral met zichzelf veel veldwerk lukte net niet. Met als resultaat dat Sparta dichter en dichter in de buurt kwam. Voor sommige Spartanen was het vooral de spanning die het moeilijk maakte.

Mamoon Latief

Het werd steeds lastiger, in de 18e over twee wickets! Mamoon Latief kon gelukkig het hoofd koel houden en sloeg in de laatste over met een 6 Sparta alsnog de finale in. VCC zag die plek op het laatste moment aan de neus voorbij gaan.