Kunst Route Benoordenhout

Na een onderbreking was er dit jaar weer een ouderwetse Open Atelier Route in Benoordenhout. Ondertussen met een nieuwe naam: Kunst route Benoordenhout. Dus kunst kijken, kunstenaars spreken en geïnspireerd raken door de diverse soorten kunst. Maar er werden op deze manier ook werken van eigenaar gewisseld.

Het tweedaagse evenement In de groenste wijk van Den Haag had weer uiteenlopende kunstenaars die hun werken thuis of op locatie exposeerden. In de fotocollectie tref je slechts een kleine indruk van wat er te zien was.

Wijkvereniging

De kunst commissie van Wijkvereniging Benoordenhout heeft weer een prachtig evenement neergezet. Wandelen of op de fiets door de toch al prachtige wijk, was het ook dit jaar weer een ontdekkingsreis op kunstgebied.

Het is niet toegestaan om beelden die als fotoverslag gemaakt zijn van deze dag commercieel in te zetten zonder toestemming van fotograaf en de maker van het getoonde kunstwerk.